top of page

Over mij

Hey, hallo welkom!

Als je even verder scrolt, stel ik mezelf graag aan jullie voor.

Image by Aarón González

Design met passie

Tekenen doe ik al heel mijn leven.

Al van kinds af aan naar de kunstacademie en in het secundair onderwijs ben ik ook naar de kunstschool geweest om zo mijn creativiteit helemaal te ontplooien.

Ook in het hoger onderwijs was mijn keuze snel gemaakt. Ik wou design mixen met informatica en zo kwam ik in Mechelen terecht om Multimedia te gaan studeren.

 

Ik kijk al heel mijn leven kritisch naar menukaarten of naar reclamespotjes. Altijd helemaal onder de indruk van sterke branding en bezig met het gevoel dat een beeld of kleur oproept.

Ik kan je dus garanderen dat ik je website met volle passie ontwerp en dat ik mijzelf up-to-date hou met de laatste trends.

Van aantrekkelijke websites tot pakkend grafisch werk en doordacht digitaal design - ik sta klaar om jouw digitale visie tot leven te brengen. 

Mijn visie

Seline

Wie ben ik?

Ik ben Seline! 

Al van kinds af aan ben ik gepassioneerd door tekenen en design. Als elf jarige wist ik zo al dat ik designer wou worden.

Ik ben altijd al creatief en digitaal geweest, dus mijn keuze om Multimedia design te gaan studeren was een echte no-brainer.

Ook in mijn vrije tijd ben ik creatief bezig. Van leuke workshops tot mijn favoriete hobby keramiekles volgen.

Naast al dat creatiefs hou ik me nog graag bezig met mijn verzameling aan zeldzame planten en lig ik ook graag gezellig met mijn lieve kat, Mabel in de zetel te knuffelen.

 

Ik reis ook heel graag, mijn grote droom is om de hele wereld te zien. Zo ben ik altijd aan het dromen van de mooiste bestemmingen en reizen.

bottom of page